Vores første samtale

Den indledende samtale kan foregå hjemme på din bopæl eller i et af vores mødelokaler. Gennem en god og grundig snak finder vi i fællesskab ud af, hvordan afskeden med den afdøde skal foregå.

 

Personlige oplysninger

Hvis den afdøde har efterladt sig et dokument med ønsker i forbindelse med sin død, så vil det være en stor hjælp, hvis du medbringer dette. Husk også personlige papirer som dåbsattest, vielsesattest og cpr.nr.
Hvis afdøde var gift, så skal ægtefællens dåbsattest også medbringes.

 

De mange valg

I forbindelse med samtalen finder vi sammen ud af at arrangere en værdig afsked med den afdøde. Der skal træffes mange valg, blandt andet vedrørende kiste, urne, blomster, gravsten, dødsannonce, salmer, musik m.m. Vi tager os god tid til at snakke det hele igennem og tager hånd om alle de spørgsmål, som du må have.
Vi sætter en ære i at efterkomme dine ønsker og sikre dig og de øvrige efterladte, at I får præcis den afsked, som I ønsker.
Derudover tager vi os af alle de nødvendige dokumenter og sørger blandt andet for at søge begravelseshjælp hos kommunen.

 

Tøj til afdøde

Ønsker du afdøde klædt i sit eget tøj, kan du også medbringe dette til vores samtale. Måske er der også smykker, billeder eller andre personlige ting, som du synes, at afdøde skal have med i sin kiste.


Søhøjlandets Begravelser & Blomstergalleri